Cleanroom society providing

Knowledge, Networking & Training

Meetinstrumenten & meetsystemen

 

Accurate instruments levert meetinstrumenten, meetsystemen en kalibratie diensten voor veeleisende industrie├źn zoals Pharma, halfgeleider en medische sector. Zowel voor verkoop als verhuur.

 

Cleanroom validatie - testen - monitoring

 

Apparatuur voor het testen, kwalificeren en routine monitoring van cleanrooms.

 

* Deeltjestellers

 

* Microbiologische airsamplers

 

* Fotometers en Rookgeneratoren

 

Systemen voor omgevingsmonitoring

 

Meten, registreren en alarmeren van omgevingscondities.

 

Onder meer toegepast in Cleanrooms, operatiekwartieren, gecontroleerde ruimtes, LAF kasten, koelingen, opslagruimtes, labo's, ...

 

Verschillende grootheden worden geregistreerd zoals: Temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, deeltjes, micro-organismen, verschildruk, deuropeningen enz...

 

Thermische validaties

 

"Real Time" data loggers en thermische validatie systemen met thermokoppels, worden gebruikt voor het in kaart brengen van de temperatuur - luchtvochtigheid homogeniteit in uw equipment.

 

Deze thermische mappings worden vooral uitgevoerd in autoclaven, magazijnen, vriesdrogers, sterilisatie tunnels in de farmaceutische industrie. Maar ook in koelkasten, vriezers, ultra-low vriezers, was en desinfectie toestellen in vb Centrale Sterilisatie Afdelingen in ziekenhuizen (CSA).

 

Deeltjes meting in vloeistoffen

 

Ultra fijne deeltjes vormen een belangrijke bron van contaminatie in de halfgeleider industrie. Het meten hiervan levert belangrijke informatie voor het verhogen van de yield in de semiconductor industrie.

 

 

GRATIS Lid WORDEN

Over BCW

 

BCW is een onafhankelijke cleanroom vereniging met als doel, informatie  verstrekken rond het bouwen en uitbaten van cleanrooms volgens nationale en internationale normen, standaarden en goede praktijken.

┬ę Belgian Cleanroom Workgroup 2016 - design GIRAFFIX

+32 (0) 498 127 340

bcw@bcw.be

Vijf Gezusterslaan 17

B-2960 Sint job in 't Goor