Cleanroom society providing

Knowledge, Networking & Training

RAAD VAN BESTUUR

organisatie

Technisch comité

Onze missie

Als onafhankelijke cleanroom vereniging wil BCW informatie verstrekken rond het bouwen en uitbaten van cleanrooms volgens nationale en internationale normen, standaarden en goede praktijken.

Wie zijn we en wat doen we?

Wie zijn onze leden?

 

Belgian Cleanroom Workgroup vzw werd opgericht in 1989 als een non-profit organisatie. Via onze verschillende activiteiten trachten we kennis te delen, alsook leveranciers en eindgebruikers met elkaar in contact te brengen in de wereld van Cleanrooms en gecontroleerde ruimtes.
Ons ledenbestand situeert zich binnen verschillende industriën, waaronder biofarmaceutische industrie, de chemische industrie, de medische sector, halfgeleider industrie, voedingsindustrie, hospitalen, universiteiten en andere organisaties die actief bezig zijn met contaminatiecontrole.

Lid worden

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en normen binnen het segment van "contamination control",  kan u lid worden van BCW. Uw lidmaatschap is gratis, u dient enkel via deze knop te registreren.

 

 

Technisch Comité

Het technisch comite van BCW bestaat uit een aantal professionals met jarenlange ervaring in de cleanroom branche. Deze groep verzorgt onder andere de opleidingen, ze zetelen in internationale werkgroepen en norm commissies en behandelt tevens de technische vragen van onze leden.

JOHAN VAN RILLAER

Johan guns

Mario don porto carrero

Eric Vanhees

patrick maetens

greet verellen

rudi de hertogh

GRATIS Lid WORDEN

Over BCW

 

BCW is een onafhankelijke cleanroom vereniging met als doel, informatie  verstrekken rond het bouwen en uitbaten van cleanrooms volgens nationale en internationale normen, standaarden en goede praktijken.

© Belgian Cleanroom Workgroup 2016 - design GIRAFFIX

+32 (0) 498 127 340

bcw@bcw.be

Vijf Gezusterslaan 17

B-2960 Sint job in 't Goor