Cleanroom society providing

Knowledge, Networking & Training

 

Decontaminatie…

 

GreenX biedt u innovatieve, ecologisch en economisch verantwoorde oplossingen in decontaminatie van uw biologisch gevaarlijk afval, zowel in vaste als vloeibare vorm.

 

GreenX bezit ook de expertise in decontaminatie van oppervlakten en ruimtes, gaande van 0,25m³ tot meer dan 600m³, gebruikmakend van een droge mist, zonder residu.

 

Solide partners...

 

GreenX werkt uitsluitend met solide partners, met een goede reputatie in de markt.

 

Bedrijven zoals Actini, Devea, Odil en Tesalys beantwoorden aan deze criteria, door zowel de producten en diensten die ze aanbieden, als door hun innovatieve ingesteldheid. Als ook het gebruiksgemak van hun toestellen.

 

En daarbij vergeten we zeker niet ons gezamenlijk ecologisch engagement.

 

Op lange termijn.

 

Ons doel is om lange termijn relaties te bouwen met onze klanten en partners, gebaseerd op vertrouwen, dit door een open en transparante communicatie.

 

 

GreenX is een dynamisch en jong bedrijf dat voortgevloeid is uit specifieke interesse naar Biowaste door zaakvoerder Peter Van Eylen.

Samen met Tom Bierkens is het duo vastberaden de markt te veroveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

GRATIS Lid WORDEN

Over BCW

 

BCW is een onafhankelijke cleanroom vereniging met als doel, informatie  verstrekken rond het bouwen en uitbaten van cleanrooms volgens nationale en internationale normen, standaarden en goede praktijken.

© Belgian Cleanroom Workgroup 2016 - design GIRAFFIX

+32 (0) 498 127 340

bcw@bcw.be

Vijf Gezusterslaan 17

B-2960 Sint job in 't Goor