Cleanroom society providing

Knowledge, Networking & Training

Met 30 jaar ervaring is DENIOS wereldwijd marktleider als producent van systemen voor de opslag van gevaarlijke stoffen, industriële milieubescherming en arbeidsveiligheid. Sinds 1997 produceert en installeert DENIOS schone-luchtsystemen, zoals laminair downflow booth-units, Crossflow booth-units en LAF-systemen voor de farmaceutische, fijnchemische en voedingsindustrie.

 

Doel van het gebruik van laminair downflow booth-units is om bij het open verwerken van chemische stoffen de arbeidshygiënische omstandigheden zodanig te verbeteren, dat de werknemers optimaal tegen blootstelling aan schadelijke (actieve, gevaarlijke) stoffen beschermd worden. Waarbij de werkzaamheden kunnen plaatsvinden onder de beste condities volgens de laatste stand der techniek, ter voorkoming van crosscontaminatie. De mate van persoonsbescherming en bescherming van de omgeving is hierbij extreem hoog. Naast een maximale bescherming van de operator en zijn omgeving kan ook een gegarandeerde schone-luchtklasse gerealiseerd worden onder GMP-condities voor productbescherming. Denios biedt een unieke combinatie van productbescherming, operatorbescherming, alsook voor het stofarm (aseptisch) produceren en werken.

 

Door toenemende vraag naar ‘schone productie’ heeft DENIOS naast een klant-specifieke engineered-product oplossing, de standaard VARIO-Flow serie ontwikkeld voor modulaire cleanroom toepassingen. Het VARIO-Flow systeem wordt inmiddels succesvol toegepast in de farma- de food- en de high-tech industrie

 

www.denios.nl

 

GRATIS Lid WORDEN

Over BCW

 

BCW is een onafhankelijke cleanroom vereniging met als doel, informatie  verstrekken rond het bouwen en uitbaten van cleanrooms volgens nationale en internationale normen, standaarden en goede praktijken.

© Belgian Cleanroom Workgroup 2016 - design GIRAFFIX

+32 (0) 498 127 340

bcw@bcw.be

Vijf Gezusterslaan 17

B-2960 Sint job in 't Goor